Beldina - A Woman Of Few Words (Mixtape)Beldina Malaika
, tidigare känd som fantabolous egna lilla prinsessa är numera sin egna drottning. Hon har valt att jobba själv under egen titel och senare i år kommer hon ut med en EP.

Sen Beldina släppte sitt mixtape "A woman of few words" i fjol har det inte varit tyst ifrån henne, snarare tvärtom. Hon är endast 22år gammal och har redan jobbat med dem flest inom sveriges musikelit, inte bara som sångerska utan nu även som låtskrivare. I våras var hon i New York tillsammans med fotografen Marguerite Seger. Beldina jobbade bland annat med Headbanga Muzik Group, ett produktions bolag som står för mycket av Kid Cudis musik, och hon hade även ett showcase på Ella lounge. När legenden Stevie Wonder spelade i köpenhamn under sin europa turné nu i juli så blev Beldina tillfrågad att köra bakom honom.

I höst släpper hon sin första singel från den efterfrågade "Best Kept Secret". Titel är ett väldigt passande namn med tanke på att hon jobbat fram ett sound som är banbrytande på en hög interationell nivå.

Det viskas om henne av många skivbolag både på hemmaplan och utomlands så framtiden ser väldigt ljust ut för denna donnan.

Här kan du ladda ner hennes mixtape plus 4 bonus låtar >> http://tinyurl.com/36r8dzb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0